Vakantieparken

Hét huisje met sauna en bubbelbad voor 2 personen

U bent op zoek naar de ultieme luxe en de ultieme romantische escape met uw partner. En waar kan dat beter dan in een huisje met een sauna én een bubbelbad voor 2 personen? Geniet samen van een heerlijk ontspannen weekendje weg in een wellness-huisje. Speciaal voor u hebben wij daarom de fijnste huisjes met een sauna én hottub voor u op een rij gezet.

Huisje met sauna en bubbelbad buiten

De ultieme romantische ‘get-away’ is natuurlijk in een huisje met een sauna en een bubbelbad buiten. Zeker wanneer het weer wat kouder is, brengen de bubbels van de hottub een aangename warmte met zich mee. En daar weet ook Roompot Resort Arcen in Noord-Limburg alles van. In de 4-persoons Wellness bungalow kunt u genieten van zowel een sauna als een bubbelbad in de tuin van uw huisje. En met de omheining van de tuin, ervaart u genoeg privacy wat de romantiek natuurlijk ten goede zal komen. Al met al de perfecte overnachting met privé-sauna en hottub.

Huisje met sauna en bubbelbad binnen

Wanneer u het toch iets te fris vindt om buiten in de hottub te gaan zitten, is het wellnesshuisje de 4-persoons bungalow Dalvik Wellness van vakantiepark Narvic Homeparc Heelderpeel een goed alternatief. Een romantischere overnachting in een huisje met privé sauna en bubbelbad kan bijna niet! De accommodatie ligt namelijk aan het water in hartje Limburg en straalt warmte en rust uit. Daarnaast leent de omgeving zich voor lange wandelingen door het bos of een gezellig bezoek aan het bruisende Roermond of Maastricht.

De tips van BungalowSpecials

Een huisje met sauna én hottub is natuurlijk extreem luxe en daardoor ook vrij uniek. Om toch een heerlijk romantisch weekend te beleven, hebben wij daarom nog een paar andere huisjes opgesomd die beschikken over een sauna, hottub of bubbelbad en die niet onderdoen aan de bovengenoemde huisjes.

Vakantiehuis met sauna en bubbelbad

Dit huisje met sauna heeft ook een bubbelbad. Het modern ingerichte huis bevindt zich in het Zuid-Hollandse plaatsje Ouddorp en is onderdeel van Center Parcs. Naast de sauna en bubbelbad (waar u overigens met z’n tweeën in kunt liggen), is er ook nog een ruime inloopdouche. Daarnaast kunt u zich samen opwarmen aan de openhaard en tijdens een mooie zomeravond steekt u buiten de steenkachel aan. Ultiem ontspannen al zeggen we het zelf.

Kleinschalig, luxe en volop privacy

Ook bij Vakantiepark De Eikensingel kunt u terecht voor de ideale ontspanning voor 2 personen. Dit vakantiepark staat bekend om haar luxe en privacy. Het kleinschalige vakantie en -wellnesspark bevindt zich midden op de Veluwe. Elk huisje beschikt over een privé-bubbelbad met omheinde tuin. Daarnaast is er een zoutwaterzwembad waar u al drijvende uw spieren kunt laten ontspannen en u kunt in de infrarood sauna. Kortom: dé plek om samen helemaal tot rust te komen.

Kunt u net als ons geen genoeg krijgen van alle bubbelbaden en sauna’s en wilt u alle opties eens even rustig doorkijken? Dat kan natuurlijk! Hier vindt u alle huisjes met eigen wellness terug. Welk huisje staat op uw nummer 1?

Hét huisje met sauna en bubbelbad voor 2 personen was last modified: juni 16th, 2021 by Marouschka
Share
Geschreven door:
Marouschka

Recent Posts

Wat zijn de leukste en beste Center Parcs parken?

Wat de beste Center Parcs is voor de een, is niet per sé de beste…

3 dagen geleden

Kleinschalig vakantiepark boeken? Bekijk onze top 11

Soms is een kleinschalig vakantiepark precies wat je nodig hebt. Verlang jij naar een ontsnapping…

2 weken geleden

Een vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin voor gegarandeerd vakantieplezier

De keuze voor een vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin, is soms de redding…

3 weken geleden

Dit zijn de 19 mooiste huisjes direct aan het water

's Ochtends word je wakker in je huisje aan het water. Met het geluid van…

3 weken geleden

Vier de lente in al haar pracht bij Center Parcs

De lente staat symbool voor een nieuw begin en bij Center Parcs wordt dit seizoen…

4 weken geleden

Top 7 Bungalowparken met de beste animatieteams

Een vakantiepark met animatie in Nederland: het recept voor een topvakantie Een vakantiepark met animatie…

1 maand geleden