Vakantieparken

Winter Wonderland bij Center Parcs

De winter is een magische periode om op vakantie te gaan! Ook bij Center Parcs beleef je tijdens Winter Wonderland heerlijke en warme momenten met het gezin tijdens deze koude dagen. Warm op voor de open haard, maak een winterse wandeling door de natuur of speel ’s avonds de leukste (bord)spelletjes met het gezin. Geniet van de magische sfeer en vier de winter bij Center Parcs!

Wat is Winter Wonderland bij Center Parcs?

Elk jaar wordt Center Parcs van november t/m februari omgetoverd tot een waar Winter Wonderland met diverse activiteiten. Met prachtige lichtjes worden de vakantieparken gehuld in winsterse sferen. Naast de magische lichtjes vind je op de bungalowparken ook speciale winterse activiteiten voor het hele gezin. Geniet van de gezelligheid en sfeer die Center Parcs Winter Wonderland met zich meebrengt.

De Winter Hotspot van Center Parcs

Op de vakantieparken van Center Parcs worden tijdens Winter Wonderland verschillende winterse activiteiten georganiseerd, zowel voor de kinderen als voor het hele gezin. Doe bijvoorbeeld mee aan:

 

  • Verschillende spelletjes voor jong en oud
  • Alle knusse momentjes vast leggen bij de Winter Wonderland Fotospot
  • Heerlijke marshmellows roosteren op het haardvuur

 

 

Ook de kleintjes kunnen zich prima vermaken tijdens de verschillende Kids Workshops. Laat ze bijvoorbeeld een winterse lekkernij versieren, of luisteren naar een interactief verhaal bij Wonders of the Sky. Wanneer het verhaal is afgelopen, worden ze onder begeleiding meegenomen om de sterrenhemel te ontdekken. 

Toe aan wat meer spanning? Leg het uitdagende klimparcours van de High Adventure Experience af of bevrijd jezelf uit de Escape Room door alle raadsels binnen een bepaalde tijd samen op te lossen. Zelfs aan de kleintjes is gedacht met de leuke Kids Jeep Safari

Juist meer ontspannen tijdens deze sfeervolle dagen? Pak wat snacks en kom gezellig met de hele familie een (kerst)film kijken bij de Winter Cinema. Liever tot rust komen in je eigen verblijf? Steek het haardvuur aan en ga er samen lekker voor zitten. Kijk een filmpje, daag elkaar uit tijdens een gezellig bordspel of laat de kids genieten van de leukste entertainment met Center Parcs TV

 

De verschillende winterse activiteiten verschillen per vakantiepark. Bekijk voor meer informatie over het hele aanbod aan activiteiten het complete overzicht van Winter Wonderland bij Center Parcs.

Van 13 november t/m 28 januari 2024 kan je genieten van een vuurwerk vrij Winter Wonderland bij alle Center Parcs parken!

 

De Winterfeestdagen tijdens Winter Wonderland

De gehele winter is Center Parcs gehuld in een gezellige Winter Wonderland-sfeer, maar tijdens de feestdagen doet Center Parcs er nog even een schepje bovenop.  Zo vinden er rond de feestdagen speciale kerstactiviteiten plaats met Center Parcs Winter Wonderland. Bijvoorbeeld tijdens de “Warme Appelmoes” workshop kun je genieten van het maken van je eigen heerlijke warme appelmoes.  Als je van knutselen houdt, kun je deelnemen aan de “Twisting Tree” of de “Sneeuwbol” workshop en je creativiteit gebruiken om wat moois te creëren. Ook kan je tijdens de winterfeestdagen gebruik maken van verschillende kerstservices.

Maak bijvoorbeeld gebruik van de Kerst Cadeau Service en laat alle kerstcadeaus bij jouw bungalow bezorgen door de Kerstman en Orry of reserveer een culinair kerstarrangement en geniet van een gezellig avondje gourmetten, fonduen of steengrillen in uw vakantiehuisje.

Boek zelfs van te voren een kerstboom en Center Parcs zorgt dat hij met of zonder versiering in jouw verblijf staat! Zo is het in jouw bungalow nog net iets meer kerst.

Ook met Oud & Nieuw is aan je gedacht. Reserveer een heerlijke nieuwjaarsbrunch of ga lekker zelf aan de slag in de keuken met het Table Cooking Arrangement en sluit het jaar verzadigd en voldaan af.

Tip: de arrangementen zijn gemakkelijk te reserveren via Mijn Center Parcs of in de Center Parcs-App, beschikbaar voor Apple of Android.

Nog meer nieuwe belevenissen!

Voor een buitengewone ervaring moet je bij De Huttenheugte zijn. Ontdek de betoverende pracht van de natuur tijdens je verblijf in de gloednieuwe Wonders of Nature cottage. Bovendien, in het vernieuwde Water Playhouse van het Aqua Mundo zwemparadijs, begint het spetterende avontuur pas echt.

De kids extra verrassen? Verras de kids met een een verblijf in een gloednieuwe Avontuur cottage in Het Heijderbos. Daarnaast leven de kids zich helemaal uit in de vernieuwde indoor speelwereld Jungle Dome en op de nieuwe Duo Racer glijbaan in zwemparadijs Aqua Mundo. 

Bij welke Center Parcs beleef jij Winter Wonderland?

Alle vakantieparken van Center Parcs zijn deze winter gehuld in een gezellig Winter Wonderland-sfeer. De keuze is reuze! Vier Winter Wonderland in De Eemhof en kies ervoor om te overnachten in een bijzonder accommodatie, zoals een Waterfront suite met uitzicht op het Eemmeer. Wil je na een tijdje zwaar tafelen graag even de buitenlucht in? Bezoek met Winter Wonderland De Huttenheugte en maak een heerlijke winterse wandeling door de Drenste bossen. Ook met Winter Wonderland in De Kempervennen kan je prachtige wandelingen maken door de natuur.

Heimwee naar bergtoppen met een dik pak sneeuw? Roetjs van piste tijdens een skivakantie in Park Hochsauerland of Park Allgaü en ontspan daarna in een van de Deep Nature Spa faciliteiten of warm lekker op in jouw VIP of Exclusive cottage.

Verblijf in Center Parcs

Niet geïnteresseerd in een verblijf tijdens Winter Wonderland, maar wel graag in Center Parcs verblijven? Bekijk dan het volledige Center Parcs aanbod. Verken de veelzijdige natuur, neem een duik in zwemparadijs de Aqua Mundo of ga voor één van de vele andere activiteiten. Ervaar plezier voor jong en oud!

Ontdek alle Center Parcs parken

Winter Wonderland bij Center Parcs was last modified: november 29th, 2023 by Redactie / Redaktion / Rédaction
Share
Geschreven door:
Redactie / Redaktion / Rédaction

Recent Posts

Wat zijn de leukste en beste Center Parcs parken?

Wat de beste Center Parcs is voor de een, is niet per sé de beste…

2 dagen geleden

Kleinschalig vakantiepark boeken? Bekijk onze top 11

Soms is een kleinschalig vakantiepark precies wat je nodig hebt. Verlang jij naar een ontsnapping…

2 weken geleden

Een vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin voor gegarandeerd vakantieplezier

De keuze voor een vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin, is soms de redding…

2 weken geleden

Dit zijn de 19 mooiste huisjes direct aan het water

's Ochtends word je wakker in je huisje aan het water. Met het geluid van…

2 weken geleden

Vier de lente in al haar pracht bij Center Parcs

De lente staat symbool voor een nieuw begin en bij Center Parcs wordt dit seizoen…

3 weken geleden

Top 7 Bungalowparken met de beste animatieteams

Een vakantiepark met animatie in Nederland: het recept voor een topvakantie Een vakantiepark met animatie…

1 maand geleden