Bestemmingen

De top 5 leukste en mooiste vakantieparken in Frankrijk

Wilt u naar Frankrijk op vakantie? Hier leest u alles over de leukste en mooiste vakantieparken in Frankrijk. Of u nou met de auto of met het vliegtuig naar Noord-Frankrijk of toch op vakantie naar Zuid-Frankrijk gaat, het maakt allemaal niet uit. Hier vindt u alle inspiratie over de leukste regio’s in Frankrijk voor vakantie en over de leukste vakantieparken in Frankrijk. Een huisje huren in Frankrijk is het zeker waard, dat is gegarandeerd! In deze blog maken wij een top 5 van de leukste en mooiste vakantieparken in Frankrijk.

Wilt u alvast een kijkje nemen voor een zon- of skivakantie? Natuurlijk kan dat!

Alle bungalowparken in Frankrijk bekijken

1. Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village

Bent u op zoek naar een bungalow vakantie in Frankrijk? Ga op vakantie bij premium Résidence Arc 1950 Le Village in de Franse Alpen, één van de mooiste regio’s in Frankrijk voor vakantie. Deze residentie is volledig autovrij, dus kinderen kunnen heerlijk spelen en veilig rondlopen. De accommodaties zijn prachtig ingericht en door de houten accenten die in de interieurs terugkomen krijgen zij een knusse sfeer. Verder zijn er diverse recreatiemogelijkheden in de omgeving. Ga bijvoorbeeld paragliden over de bergen dit is echt een ervaring die u nooit zult vergeten. Of ga wandelen over de wandelpaden of naar de fitnessruimte. Ook is er een Deep Nature® Spa waar u heerlijk kunt ontspannen en laat u compleet in de watten leggen. Wilt u meer over dit vakantiepark lezen? Klik dan op de titel!

2. Pierre & Vacances Maeva Villa Livia

Pierre & Vacances Résidence Villa Livia combineert een rustige ligging aan het strand, ideaal voor ontspanning, met het bruisende stadsleven van Cannes en is een geschikt vakantiepark in Frankrijk aan zee. Pierre & Vacances Résidence Villa Livia is gelegen tussen de heuvels van de wijk La Bocca, aan de voet van de heuvel La-Croix-des-Gardes en is een prachtig vakantie bungalowpark in Frankrijk. Op deze rustige locatie vindt u lichte en comfortabele appartementen, allemaal met een loggia of terras, waar u in alle rust kunt ontspannen en genieten van de Franse zon. Als u tussendoor verkoeling zoekt, hoeft u niet ver te gaan, want de residentie beschikt over een buitenzwembad dat in de zomermaanden open is. Ideaal voor een vakantie om heerlijk te genieten én te ontspannen.

3. Pierre & Vacances Résidence Le Domaine de Bordaberry

Pierre & Vacances Résidence Le Domaine de Bordaberry is de perfecte locatie voor als u dicht bij de stranden van de Atlantische kust wilt zijn, maar ook de drukke Spaanse en Franse steden met hun eigen Baskische flair wilt bezoeken. Het eerste wat opvalt bij Pierre & Vacances Résidence Le Domaine de Bordaberry is het 240 m² grote ovale buitenzwembad in het hart van het resort, heerlijk om even te relaxen na een lange dag. Het residentie ligt netjes verscholen in de meest zuidwestelijke hoek van Frankrijk in het hart van Baskenland in Hendaye, want zeg nou zelf op vakantie naar Zuid-Frankrijk is prachtig. Dit is een historisch, pittoresk stadje dat op de grens tussen Frankrijk en Spanje ligt. Tijdens uw vakantie in dit stadje kunt u een dagtrip maken naar Spanje, aangezien het resort dichtbij de Spaanse grens ligt. Bezoek de Spaans-Baskische stad Irun op slechts 8 km afstand. Wilt u op uw gemak alle vakantieparken in Zuid-Frankrijk nog even rustig bekijken? Dat kan want hier vindt u alle vakantieparken in Zuid-Frankrijk.

4. Pierre & Vacances Premium Résidence & Spa

Het vakantiepark Pierre & Vacances Premium Résidence & Spa bevindt zich aan de Franse kust in het hart van Normandië en ligt in de heuvels van Houlgate tussen de Cabourg en Deauville in een groene omgeving. De vakantiehuizen en appartementen van dit eco-vriendelijke vakantiepark bieden een prachtig uitzicht op zee. Met de typische Normandisch architectuur heeft het park als bijnaam ‘Parel van de Bloemenkust’ en maakt dit één van de mooiste plekken in Frankrijk. Hier vindt u alle benodigdheden voor een welverdiende en ontspannende vakantie in de Franse zon. De vakantiehuisjes en appartementen geven een prachtig uitzicht over het strand, de zee en deels over het prachtige Franse landschap. Wilt u meer vakantieparken aan de Franse kust bekijken? Klik dan hier voor alle vakantieparken aan de Franse kust.

5. Pierre & Vacances Résidence L’Albane

Ontsnap met het hele gezin eventjes weg van het dagelijks leven en kom lekker ontspannen thuis van uw verblijf in een van de luxe appartementen en maak uw bungalow vakantie in Frankrijk compleet. Het Résidence ligt in het natuurvriendelijke en gezinsvriendelijke stadje Vars in het skigebied La Forêt Blanche. Met de houten gevel weerspiegelt het vakantiecomplex de Savoyaardse stijl van het gebied en is omgeven door een prachtig lariksbos. U brengt uw vakantie door in een gezellig, modern appartement. De kamers worden overspoeld met licht en hebben allemaal een balkon met uitzicht op de prachtige sneeuwachtige bergen. De perfecte locatie van het vakantiecomplex geeft u direct toegang tot de 180 kilometer piste van het skigebied La Forêt Blanche. Voor degenen die op zoek zijn naar adrenaline-gevulde avonturen, kunnen een mountainbike tocht maken door de nabijgelegen bossen. Wat dacht u van een hondensledetocht of ijsklimmen? In het skigebied Vans zult u zich zeker niet vervelen. Bovendien is er ook aan de kleintjes gedacht. Uw kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het stedelijke recreatiecentrum en kunnen skiles krijgen, hoe leuk is dat? Deze activiteiten geven een goede indruk over wat er te doen is in Frankrijk, Frankrijk is zóó veelzijdig.

Gaat u met de auto naar Frankrijk? Lees dan hier onze tips voor een onbezorgde autovakantie! Misschien toch liever kamperen? Bekijk dan de beste glampings in Frankrijk eens.

De top 5 leukste en mooiste vakantieparken in Frankrijk was last modified: februari 28th, 2024 by Redactie / Redaktion / Rédaction
Share
Geschreven door:
Redactie / Redaktion / Rédaction

Recent Posts

Wat zijn de leukste en beste Center Parcs parken?

Wat de beste Center Parcs is voor de een, is niet per sé de beste…

3 dagen geleden

Kleinschalig vakantiepark boeken? Bekijk onze top 11

Soms is een kleinschalig vakantiepark precies wat je nodig hebt. Verlang jij naar een ontsnapping…

2 weken geleden

Een vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin voor gegarandeerd vakantieplezier

De keuze voor een vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin, is soms de redding…

3 weken geleden

Dit zijn de 19 mooiste huisjes direct aan het water

's Ochtends word je wakker in je huisje aan het water. Met het geluid van…

3 weken geleden

Vier de lente in al haar pracht bij Center Parcs

De lente staat symbool voor een nieuw begin en bij Center Parcs wordt dit seizoen…

4 weken geleden

Top 7 Bungalowparken met de beste animatieteams

Een vakantiepark met animatie in Nederland: het recept voor een topvakantie Een vakantiepark met animatie…

1 maand geleden