Vakantieparken

Dit zijn de leukste vakantieparken voor peuters

Op vakantie met uw peuter is heerlijk. Waarom? Dat is niet zo moeilijk. Een peuter hoeft nog niet naar school dus u heeft alle tijd om samen te genieten van deze mooie periode uit jullie leven. En wat is er heerlijker dan op vakantie gaan met uw peuter naar een kindvriendelijk vakantiepark. De kindvriendelijke vakantieparken hebben alle faciliteiten die u nodig heeft om een vakantie te beleven waar u nog lang over zult praten. Daarom geef ik graag wat tips over het leukste vakantiepark voor peuters.

Meest kindvriendelijke vakantiepark

Elk jaar reikt BungalowSpecials de Awards uit om de beste vakantieparken uit te lichten. Want u wilt natuurlijk alleen het beste als u op vakantie gaat naar een bungalowpark. En dit beste kindvriendelijke vakantiepark past helemaal in het thema “op vakantie met uw peuter”.

Ik heb het over Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Dit vakantiepark is bekroond met de Award “Meest kindvriendelijke vakantiepark” door de oprechte beoordelingen van de bungalowpark gasten. En dat is natuurlijk niet voor niets want u loopt vanaf uw huisje zo naar het attractiepark waar u gratis toegang tot heeft. Hoe geweldig is dat en hoe geweldig zal uw peuter deze vakantie vinden.

Lees alles over het meest kindvriendelijke vakantiepark

Leukste Landal Park met peuter

Landal GreenParks, de bungalowketen die iedereen wel kent en dit jaar maar liefst 6 Awards heeft gewonnen. En bij Landal denken ze vaak aan een onbezorgde vakantie met uw peuter. Zo heeft Landal GreenParks verschillende parken waar u samen met uw peuter volop plezier beleeft aan de kinderfaciliteiten. Zo spettert u samen in het peuterbad en kunt u de dieren voeren op de kinderboerderij. En natuurlijk is er Bollo, het boegbeeld van Landal waar uw peuter tijdens de vakantie mee kan knuffelen. Om een idee te krijgen van welke Landal Parken er kindvriendelijk zijn, geef ik u graag 2 kindvriendelijke Landal GreenParks.

Landal Het Vennenbos – een waar paradijs voor peuters. Dit Landal GreenParks heeft een subtropisch waterparadijs en ook nog eens een groot indoor speelparadijs. Perfect voor uw peuter(s). En houdt uw peuter wel van avontuur dan is een vakantie met peuter naar Landal De Lommerbergen wel iets. Hier hebben ze een sprookjesgolfbaan, waar avontureneiland en het ligt ook nog is in de buurt van Toverland. Welke is uw favoriet? – 

Leukste vakantiepark voor peuters

Oke, we hebben het gehad over het meest kindvriendelijke vakantiepark, over Landal GreenParks met haar super kindvriendelijke faciliteiten maar we hebben het nog niet gehad over de huisjes. Want ja, hoe kan uw vakantie met peuter nog mooier worden? Dat kan met een heuse kidsaccommodatie.

En als ik het over kidsaccommodaties heb, dan kan ik niet om dit park heen. Buitenhof De Leistert in het hart van Limburg. Dit vakantiepark won dit jaar maar liefst 3 Awards.

  • Meest klantvriendelijke vakantiepark
  • Beste vakantiepark van Limburg en
  • De allermooiste prijs het Leukste vakantiepark van Nederland. Hier wil u toch gelijk heen om te verblijven.

Een kidsaccommodatie met eigen speeltuin, Wauw!

Maar wat is er nu zo leuk aan Buitenhof De Leistert waarom u hier met uw peuter heen moet? Dat is eigenlijk heel simpel. Dat zijn de Kids Specials. Deze bungalows, geschikt voor 4 personen zijn helemaal ingericht op peuters.  De slaapkamer is super leuk. Een mooie muurschildering, een heus hinkelpad en toffe bedden maken het een paradijs voor peuters. En als kers op de taart natuurlijk de eigen speeltuin waar u alleen toegang tot hebt vanuit uw Kids Special huisje.

Bekijk Buitenhof De Leistert

Bent u helemaal enthousiast geworden over een vakantie met uw peuter? Neem dan een kijkje op de website van BungalowSpecials en ga naar het leukste vakantiepark voor peuters. 

Dit zijn de leukste vakantieparken voor peuters was last modified: april 11th, 2024 by Marouschka
Share
Geschreven door:
Marouschka

Recent Posts

Wat zijn de leukste en beste Center Parcs parken?

Wat de beste Center Parcs is voor de een, is niet per sé de beste…

3 dagen geleden

Kleinschalig vakantiepark boeken? Bekijk onze top 11

Soms is een kleinschalig vakantiepark precies wat je nodig hebt. Verlang jij naar een ontsnapping…

2 weken geleden

Een vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin voor gegarandeerd vakantieplezier

De keuze voor een vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin, is soms de redding…

3 weken geleden

Dit zijn de 19 mooiste huisjes direct aan het water

's Ochtends word je wakker in je huisje aan het water. Met het geluid van…

3 weken geleden

Vier de lente in al haar pracht bij Center Parcs

De lente staat symbool voor een nieuw begin en bij Center Parcs wordt dit seizoen…

4 weken geleden

Top 7 Bungalowparken met de beste animatieteams

Een vakantiepark met animatie in Nederland: het recept voor een topvakantie Een vakantiepark met animatie…

1 maand geleden