Bestemmingen

Vakantie met hond aan zee – boek een huisje aan zee met hond

Samen met uw hond is het heerlijk om op vakantie te gaan. En u kent het wel, het strand is gewoon een fijne plek om dan te zijn. Heerlijke wandelingen maken terwijl uw hond lekker rondbanjert. Daarom boeken veel mensen een vakantie met hond aan zee. En het liefst natuurlijk een vakantiehuis met hond aan zee want dat is wel zo makkelijk.

Om wat meer informatie te geven over waar u zo’n vakantie met hond aan zee dan het beste kunt doorbrengen, vertellen wij graag welke bestemmingen naar ons idee heerlijk zijn samen met uw hond.

Vakantiehuis Texel met hond

Texel, hét Waddeneiland om samen met uw hond op vakantie te gaan. Het eiland is goed bereikbaar en u kunt er heerlijke wandelingen maken over zowel het strand als door het bos. Ideaal dus als u met uw hond op vakantie wilt naar een veelzijdige bestemming.

Weten waar uw hond op het strand mag op Texel? Lees deze flyer.

Waar moet u zijn op Texel voor een fijne wandeling met uw hond? Het strand is 30 kilometer lang dus u vindt altijd wel een opgang om het strand om te gaan. Goed om te weten is dat de naaktstranden bij Den Hoorn en De Cocksdorp een aanlijnplicht hebben. Verder geldt er tijdelijk van 1 maart t/m 1 september een aanlijnplicht tussen paal 12 en 21 en ten zuiden van paal 8.

Onze tip: neem eens een kijkje bij Natuurgebied De Slufter, hier heeft de zee vrij spel in de natuur en wandelt u dus samen met uw hond door een bijzonder stukje natuur.

Ja, ik wil een huisje huren op Texel met hond

Vakantie Zeeland met hond

Naast Texel is Zeeland een populaire bestemming voor een vakantie met hond aan zee. En dat is niet voor niets. Honden zijn gek op het strand want ze kunnen hier lekker rennen, graven en een duik nemen in de branding.

Na een lekkere wandeling over het strand is het samen heerlijk vertoeven bij een van de strandtenten. Zo is er Beachhouse 25 in Breskens of Strandpaviljoen Brouw in Ouddorp.

Onze tip: ga samen met uw hond naar het duingebied Hoogduin bij Domburg.

Ja, ik wil een vakantiehuisje in Zeeland met hond

Een vakantiehuis aan zee met hond is gewoon leuk. Zeker als u samen met uw partner en hond gaat genieten van een lekker weekendje aan zee. Een nachtje weg met hond aan zee wordt hierdoor alleen maar leuker. Samen een lange strandwandeling maken en daarna een lekker kopje chocomel in een strandtent of gewoon in uw vakantiehuisje. Ideaal want de hond kan gewoon in de woonkamer liggen.

Huisje aan zee met hond in Nederland

Een huisje aan zee met hond in Nederland is populair. Maar waar moet u nu allemaal aan denken bij een vakantie met hond? Georgia schreef een handige blog waarin ze alle tips voor onderweg verteld. 

Wist u dat er een top 3 hondenblogs is? Lees hier alles over de baasjes en hun honden.

Naast Texel en Zeeland zijn er natuurlijk nog veel meer leuke bestemmingen. Zo is er een hondenstrand in Scheveningen (ook wel het  Noorderstrand of ’t Puntje genoemd) en zijn mensen doel op een vakantiehuisje in Zoutelande met hond. Maar ook een huisje huren op Terschelling met hond doen velen mensen. Wat is uw favoriet?

Vakantie met hond aan zee – boek een huisje aan zee met hond was last modified: april 18th, 2018 by Marouschka
Share
Geschreven door:
Marouschka

Recent Posts

Wat zijn de leukste en beste Center Parcs parken?

Wat de beste Center Parcs is voor de een, is niet per sé de beste…

2 dagen geleden

Kleinschalig vakantiepark boeken? Bekijk onze top 11

Soms is een kleinschalig vakantiepark precies wat je nodig hebt. Verlang jij naar een ontsnapping…

2 weken geleden

Een vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin voor gegarandeerd vakantieplezier

De keuze voor een vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin, is soms de redding…

2 weken geleden

Dit zijn de 19 mooiste huisjes direct aan het water

's Ochtends word je wakker in je huisje aan het water. Met het geluid van…

2 weken geleden

Vier de lente in al haar pracht bij Center Parcs

De lente staat symbool voor een nieuw begin en bij Center Parcs wordt dit seizoen…

4 weken geleden

Top 7 Bungalowparken met de beste animatieteams

Een vakantiepark met animatie in Nederland: het recept voor een topvakantie Een vakantiepark met animatie…

1 maand geleden