Vakantieparken

Top 5 luxe groepsaccommodaties in Nederland speciaal voor jou!

Je kent het wel… Je hebt het de laatste tijd druk gehad, je mist je vrienden of familie en je wilt graag met je dierbaren een weekendje of weekje weg maar je weet niet waar je moet beginnen. Geen stress! Wij zullen je helpen om de beste keuze tussen de verschillende luxe groepsaccommodaties te maken!

Groepsaccommodaties Nederland

Het is algemeen bekend dat er veel verschillende accommodaties in Nederland te boeken zijn. Maar wat dacht je van een groot familiehuis huren? En hoe maak je nu de beste keuze die aan al jullie wensen voldoet? Daar gaan wij je bij helpen met de onderstaande informatie!

1. Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leistert is een groot vakantiepark in Roggel, gelegen tussen de Peel en de Maas. Dit familiepark biedt veel luxe groepsaccommodaties waar jij intens kan genieten van je vrije tijd. Wanneer jullie bijvoorbeeld een luxe familiehuis huren voor 7 personen, ontbreekt daar niets aan om ultiem te relaxen. Naast alle comfortabele faciliteiten die in de andere vakantiewoningen ook aanwezig zijn, heeft deze luxe groepsaccommodatie: 2 badkamers, een bubbelbad, een ligbad en zelfs een sauna! Ook kun je bijvoorbeeld met de hele groep genieten van een gezellige BBQ op het terras of een filmavond bij slecht weer. Dat klinkt goed toch? Zeg maar dag tegen al dat gestress en ontspan heerlijk in je eigen accommodatie!

2. Résidence De Eese

Résidence de Eese ligt in het bosrijke Noordwesten van Overijssel, grenzend aan het bosgebied De Woldberg en De Eese. Eén ding is zeker, wanneer jullie hier een groot familiehuis huren, hoeven jullie geen rekening te houden met de lokale bewoners. Behalve je eigen buren dan. Ben je met 16 personen en vind je het maar al te lastig om iets te vinden? Geen probleem, jullie kunnen bij Résidence De Eese een familiebungalow huren waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is. Van lekker met een drankje op het terras zitten bij mooi weer, naar knus bij de open haard relaxen met een kopje warme chocomelk. Résidence De Eese is dus altijd een goed idee!

3. EuroParcs Resort aan de Maas

EuroParcs Resort aan de Maas is een vakantiepark dat slechts op een kwartier afstand ligt van Den Bosch. Een familiebungalow huren is op dit vakantiepark ook mogelijk. De reden dat de 10-persoons groepsaccommodatie in deze lijst hoort, is omdat je hier niks tekort komt. De accommodatie ligt aan het water, wat al een super luxe gevoel geeft natuurlijk. Verder krijg je naast de algemene faciliteiten ook 2 parkeerplaatsen, verschillende boxspringbedden, een terras en zelfs een eigen berging! Ook met opa en/of oma kan je gezellig in één van de luxe groepsaccommodaties vertoeven. Er is namelijk een slaapkamer beneden, waardoor dit extra toegankelijk is voor mensen die wat slechter ter been zijn. Van culinair koken in de open keuken, tot spelletjes spelen op het terras. Alles kan! Wil je het liefst je trouwe viervoeter niet thuis laten? Ook dat is geen probleem. Een familiehuis waar huisdieren toegestaan zijn, kan je namelijk heel makkelijk aanvragen. Zo wordt het één grote gezellige beestenbende!

4. Roompot Resort Arcen

Roompot Resort Arcen ligt in het mooie Noord-Limburgse landschap aan de Maas.Ga eens een luxe familiehuis huren! Op Roompot Resort Arcen kan dat zeker! Wanneer jullie de 10-persoons luxe groepsaccommodatie huren, komen jullie weer als herboren thuis. Naast heerlijke bedden, een fijne zithoek, een mooie keuken, en een gezellige tuin, heeft deze accommodatie gewoon een sauna! Roep je familie en/of vrienden maar bij elkaar en pak je comfortabele chill kleding maar alvast in! Wij zeggen: “Oogjes dicht en relaxxxx….”

5. Hof van Salland

Hof van Salland ligt tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Wanneer jullie dus een groot familiehuis huren willen, kunnen de luxe groepsaccommodaties van Hof van Salland de uitkomst zijn! Plan een heerlijk self-care avondje in met je vrienden of familie en ontspan, zoals jullie dat nog nooit gelukt is. Hoe je dat doet? Heel simpel: doe een schoonheidsmasker op, pak een drankje en ga lekker bubbelen in het bubbelbad. Of jullie nu activiteiten in de prachtige omgeving willen doen of gewoon willen relaxen in de vakantiewoning, ontspannen doen jullie zonder enige moeite bij Hof van Salland!

Lijkt het je leuk om op een vakantiepark te verblijven, maar wil je liever een ander luxe vakantiehuis boeken? Klik dan hier en boek jouw ultieme vakantie bij één van de vakantieparken!

Top 5 luxe groepsaccommodaties in Nederland speciaal voor jou! was last modified: oktober 8th, 2021 by Bente
Share
Geschreven door:
Bente

Recent Posts

Wat zijn de leukste en beste Center Parcs parken?

Wat de beste Center Parcs is voor de een, is niet per sé de beste…

3 dagen geleden

Kleinschalig vakantiepark boeken? Bekijk onze top 11

Soms is een kleinschalig vakantiepark precies wat je nodig hebt. Verlang jij naar een ontsnapping…

2 weken geleden

Een vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin voor gegarandeerd vakantieplezier

De keuze voor een vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin, is soms de redding…

3 weken geleden

Dit zijn de 19 mooiste huisjes direct aan het water

's Ochtends word je wakker in je huisje aan het water. Met het geluid van…

3 weken geleden

Vier de lente in al haar pracht bij Center Parcs

De lente staat symbool voor een nieuw begin en bij Center Parcs wordt dit seizoen…

4 weken geleden

Top 7 Bungalowparken met de beste animatieteams

Een vakantiepark met animatie in Nederland: het recept voor een topvakantie Een vakantiepark met animatie…

1 maand geleden